Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Handed By ®


A Handed By ® piacvezető márka a kézzel készített kosarak, táskák és otthoni kiegészítők területén. 

Termékeink életrehívásakor egy jobb világ megteremtésének gondolata vezérelt minket.  Érdekel, hogy csináljuk ezt?

 

Csatlakozz utunkhoz ! 


Az egész egy egyedi dizájnnal kezdődött, amelyet a hollandiai dizájnstúdiónkban fejlesztettünk ki. Minden termék alapjául újrahasznosított anyagokat használunk, melyeket vietnami és kínai kézműves mesterek szőnek. Nem gyártósori tömegtermelésben készülnek, hanem hosszú távú személyes kapcsolataink által. 

A gyakori távol-keleti utaink során találkozunk szövőinkkel, hogy megtanítsuk őket az új termékek készítésére, segítjük őket a minőség javításában, és beszélgetünk velük a mindennapi életükről.

Nagyon büszkék vagyunk a kiváló minőségű szövési készségükre. Cserébe pedig ők büszkék arra, hogy a Handed By ® márkanévnél dolgozhatnak.

Azáltal, hogy a helyszínen naponta kapcsolatba lépünk szövőinkkel nagy társadalmi felelősséget érzünk irántuk és családjaikkal szemben. 
 


Mindazt, amit megtervezünk, etikus és felelősségteljes módon gyártjuk, amely garantálja a gyermekmunka 100% -os mentességét. Ma már több mint 300 család él, akiknek azáltal hogy munkát biztosítunk, támogatjuk életüket.

A Handed By ® célja, hogy lelassítsuk a föld természeti erőforrásainak kifogyásának folyamatát.  Újra felhasználjuk a meglévő műanyag hulladékot a Handed By®  kollekciók létrehozásához.

Törekszünk arra, hogy két éven belül az összes Handed By ® termék újrahasznosított anyagból készüljön.

Célkitűzésünk, hogy további egy vagy két országot felvegyünk utunkba, és ezáltal még több szövőt és családjukat támogassuk.


Csatlakozz utunkhoz, és segíts nekünk a műanyag hulladék csökkentésében !

 

Mindannyian hozzájárulhatunk ehhez a folyamathoz azáltal, hogy újrahasznosított műanyagokat használunk mindennapjainkban.

Segíts a környezetnek, és légy kreatív új módszerek keresésével, csökkentsd a műanyagok használatát általában.

                                                                                     

Az oldal tetejére